Lehtikuohu on Kontion Mehu Oy:n valmistama kuohuviini, josta pääsimme jalostamaan kolme alkuperäistä tuotetta kunnioittavaa tuotetta: glögin, siirapin ja sorbetin.

Hienoarominen maku toistuu kaikissa tuotteissa

Lehtikuohun raikkaan maun pohjana ovat aromikkaat herukanlehdet, ja sama persoonallinen maku toistuu siitä kehittämissämme tuotteissa.

Lehtikuohuglögi on vaalea ja aromikas joulun ajan juoma, joka nostaa esiin Lehtikuohun omat vivahteet. Uutta kärkeä glögiin tuo vihreä kardemumma, ja kaneli sekä tähtianis viimeistelevät maun. Glögi on tilattavissa meiltä 0,7 litran pulloissa tai 5 litran kanisterissa.

Lehtikuohusiirappi on hienostunut jälkiruoan maustaja: se sopii mainiosti esimerkiksi jäätelön lisukkeeksi, jälkiruokakastikkeeksi tai kastikkeen ainesosaksi. Siirappi on persoonallinen lisä myös suolaisiin ruokiin. Sitä on saatavilla meiltä tilauksen mukaan.

Lehtikuohusorbetti kunnioittaa Lehtikuohun omaa alkuperäistä makumaailmaa. Alkuperäinen tuote on jo itsessään niin hyvä, ettei sorbettiin ole tarvinnut lisätä ylimääräisiä makuaineita, vaan se on sellaisenaan raikas ja erottuva. Sorbetti on tilattavissa suoraan meiltä 2,35 tai 4,5 litran rasioissa. Katso tarkemmat tiedot sorbetista Art Gelato -hinnastosta.