Ainesosat: Maito (maito, D-vitamiini),kerma, sokeri, valkosuklaa pala (sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kevytmaitojauhe, laktoosi, emulgointiaine (lesitiini), luontainen vanilja-aromi) kuivattu vadelma (kaakaovoi,tapiokatärkkelys), rasvaton maitojauhe, dekstroosi, maltodextriini, suola, emulgointiaineet ( E472), stabilointiaine (E407,E410, E412), sitruunakuitu.
Valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään pähkinää, mantelia, sinapinsiementä, seesaminsiementä ja soijaa.
Ingredienser: Mjölk (mjölk, vitamin D), grädde, socker, bit vit choklad (socker, kakaosmör, helmjölkspulver, skummjölkspulver, laktos, emulgeringsmedel (lecitin), naturlig vaniljsmak), torkade hallon ( hallon, kakaosmör,tapiokastärkelse), skummjölkspulver, dextros, maltodextrin, salt, emulgeringsmedel (E471), stabilisator (E407, E410, E412), citronfiber.
Tillverkad i anläggningar som bearbar nötter, mandel, senapsfrö, sesamfrö och soja
Ravintosisältö/Näringsvärde | 100 g |
---|---|
Energia/Energi | 736,0 kj |
175,8 kcal | |
Rasva/Fett | 7,7 g |
josta tyydyttynyttä/varav mättät fett | 4,8 g |
Hiilihydraatit/Kolhydrater | 23,1 g |
josta sokereita/varav sockerarter | 21,7 g |
Proteiini/Protein | 3,1 g |
Suola/Salt | 0,2 g |
Säilytys/Förvaring:
-18 °C tai kylmemmässä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Gelaton optimaalinen tarjoilulämpötila on -10 °C – -14°C astetta.
-18 °C eller kallare. Djupfryst. Får inte frysas efter upptining. Den optimala serveringstemperaturen för gelato är -10 °C till -14 °C grader.
Valmistaja/Tilverkare:
Art Food Heaven Oy Saviontie 560, 41330 Vihtavuori, SUOMI-FINLAND
Tilaustiedot
Tuotenumero | Määrä | Myyntierä | EAN | EAN / myyntierä |
---|---|---|---|---|
1120 | 2,35 L | 1 kpl | 6430063251363 | |
1121 | 4,5 L | 1 kpl | 6430063251370 |