Pienen ruokatehtaamme persoonalliset, käsin valmistetut tuotteet luodaan suurella rakkaudella. Makumaailmastamme nousevat esille aidot alkuperäiset maut, joista valmistuu moderniin keittiöön sopivia premium-tasoisia tuotteita.

Makuja, jotka herättävät huomion

Suunnittelumme perustana ovat laadukkaat elintarvikkeet ja aidot maut. Niiden pohjalta rakennamme herkullisia ja viimeisteltyjä tuotteita, joiden makukombinaatiot puhuvat puolestaan. Suunnittelun lopputulos voi olla niin ruokajaloste ravintolan käyttöön kuin brändiyhteistyönä toteutettu tuoteperheen kehittäminenkin.

Ideat kumpuavat pitkästä työhistoriasta

Työhistoriamme ravintola-alalla on monipuolinen ja olemme ammentaneet tietoutta ympäri maailmaa, joten meiltä löytyy erinomainen pohja uusien ideoiden keksimiseen. Tuotekehitys on aina mielenkiintoinen projekti, johon voi ammentaa työhistoriasta vanhaa viisautta sekä sen vastapainoksi jotain uutta ja innovatiivista.

Laadun varmistamiseksi valmistamme kaikki tuotteet itse käsityönä. Tarvittaessa pieni ruokatehtaamme kuitenkin skaalautuu isommaksi suurempiakin toimituksia varten.

Art Food Heaven -tuotteet

Intohimoinen suhtautuminen ruokaan saa meidät luomaan tuotteita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Lue lisää

Brändiyhteistyötuotteet

Toteutamme elintarvikebrändien kanssa yhteistyöprojekteja, joiden tarkoituksena on olemassa olevan tuotteen nostaminen jalustalle toimivan tuoteperheen avulla.

Lue lisää

Yrityksille räätälöidyt tuotteet

Tarvitseeko yrityksesi oman erikoistuotteen, joka laadukkuudellaan tukee imagoanne? Voimme rakentaa toivomuksesi mukaisia tuotteita, jotka räätälöidään toimivaksi juuri sinun yrityksellesi. Kysymyksessä voi olla vain yksi tuote tai laajempi kokonaisuus.

Lue lisää