Ainesosat: Laktoositon maito (maito, D-vitamiini),laktoositon kerma, sokeri, lakritsijuuri, ammoniumkloridi, laktoositon rasvaton maitojauhe, dekstroosi, maltodextriini, suola, emulgointiaineet (E471) stabilointiaine (E407, E410, E412), sitruunakuitu.
Valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään pähkinää, mantelia, sinapinsiementä, seesaminsiementä ja soijaa.
Ingredienser: Laktosfri mjölk (mjölk, vitamin D), laktosfri grädde, socker, lakrits, ammoniumklorid, laktosfritt skummjölkspulver, dextros, maltodextrin, salt, emulgeringsmedel (E471), stabilisator (E407,E410, E412), citronfiber.
Tillverkad i anläggningar som bearbar nötter, mandel, senapsfrö, sesamfrö och soja
| Ravintosisältö/Näringsvärde | 100 g |
|---|---|
| Energia/Energi | 655,1 kj |
| 156,5 kcal | |
| Rasva/Fett | 6,3 g |
| josta tyydyttynyttä/varav mättät fett | 3,9 g |
| Hiilihydraatit/Kolhydrater | 21,9 g |
| josta sokereita/varav sockerarter | 20,4 g |
| Proteiini/Protein | 2,9 g |
| Suola/Salt | 0,2 g |
Säilytys/Förvaring:
-18 °C tai kylmemmässä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Gelaton optimaalinen tarjoilulämpötila on -10 °C – -14°C astetta.
-18 °C eller kallare. Djupfryst. Får inte frysas efter upptining. Den optimala serveringstemperaturen för gelato är -10 °C till -14 °C grader.
Valmistaja/Tilverkare:
Art Food Heaven Oy Saviontie 560, 41330 Vihtavuori, SUOMI-FINLAND
Tilaustiedot
| Tuotenumero | Määrä | Myyntierä | EAN | EAN / myyntierä |
|---|---|---|---|---|
| 1005 | 2,35 L | 1 kpl | 6430063251943 | |
| 1006 | 4,5 L | 1 kpl | 6430063251950 |