Laadukkaat ja hyvin toimivat tuotteet tarjoavat asiakkaille elämyksiä ja auttavat yrityksen arjen pyörittämisessä. Tuotekehityksemme tukee yritystäsi toimintansa kehittämisessä ja auttaa päivittämään ruokalistaa toimivampaan suuntaan.

Tukenasi idearikas tuotekehitystiimi

Tuotekehityksemme perustana ovat innovatiivinen suhtautuminen ruokaa kohtaan ja kehitystiimimme laaja kokemus alalta. Työvuodet erilaisissa ravintola-alan työtehtävissä ovat tarjonneet laaja-alaisen ymmärryksen tuotekehityksen perusteisiin kuten tuotteen käytettävyyttä koskeviin vaatimuksiin, kustannusten hallintaan, erilaisiin valmistusprosesseihin ja raaka-aineiden tuntemukseen.

Tavoitteena laadukkaan asiakaskokemuksen varmistaminen

Kaikki toimemme tähtäävät siihen, että yrityksenne tuottama asiakaskokemus paranee ja loppukäyttäjä poistuu paikalta tyytyväisenä palatakseen myöhemmin uudestaan. Kun asiakkaat ovat tyytyväisiä, luo se lisää kassavirtaa yritykselle suosittelujen ja uudelleen käyntien muodossa. Välitämme aidosti asiakkaistamme ja heidän onnistumisensa tuntuu omalta onnistumiselta.

Nopea ja ketterä pieni ruokatehdas

Intohimoisesti ruokaan suhtautuvan ketterän kehitystiimimme ansiosta tuotekehitysprosessi etenee tehokkaasti ja valmis lopputulos on maisteltavana nopeastikin. Halutessasi voit liittyä innostavaan kehityspäivään, jonka aikana pyöräytämme prosessin liikenteeseen ideoinnin merkeissä. Tiimistämme saat tehokkaan sparrauskaverin, jolta ideat eivät hevillä lopu. Pitkä ja laaja työhistoriamme takaa, että löydämme tarvittavat ratkaisut yrityksenne haasteisiin.

Kehitysprosessin lopputulos on premium-tason ruokatuote, jota yrityksen on enemmän kuin mieluisaa tarjoilla asiakkaillensa. Tuote voidaan suunnitella helpottamaan ravintolan ruuhkahuippuja tai kateongelmien ratkaisuiksi – aina viimeisteltyyn elämykseen tähdäten. Lisäksi yhteistyömme avulla voimme kehittää olemassa olevan tuotteesi ympärille toimivan tuoteperheen tukemaan olevassa olevaa brändiä.

 

Tuotekehitystä horeca-sektorille

Yhteistyönä toteutetut tuoteratkaisut auttavat ratkaisemaan horeca-yritysten arkipäiväisenäkin pidettyjä ongelmia.

Lue lisää tuotekehityksestä horeca-sektorille

Tuotekehitystä brändiyrityksille

Onko yrityksellänne toimiva tuote, jonka ympärille haluatte lähteä rakentamaan tuoteimperiumia? Loistavien tuotteiden jatkojalostaminen on erikoisalaamme.

Lue lisää tuotekehityksestä brändiyrityksille