Laadukkaat ja hyvin toimivat tuotteet tarjoavat keittiöön uusia mahdollisuuksia ja inspiraatiota, loppuasiakkaille elämyksiä ja auttavat yrityksen arjen pyörittämisessä.

Yhteiskehitämme asiakkaidemme kanssa pikkeliliemiä, artesaanijäätelöitä ja jälkiruokalisäkkeitä alan trendejä seuraten.

Tukenasi idearikas ja ammattitaitoinen tuotekehitystiimi

Tuotekehityksemme perustana ovat innovatiivinen suhtautuminen ruokaa kohtaan ja kehitystiimimme laaja kokemus alalta. Työvuodet erilaisissa ravintola-alan työtehtävissä ovat tarjonneet laaja-alaisen ymmärryksen tuotekehityksen perusteisiin kuten tuotteen käytettävyyttä koskeviin vaatimuksiin, kustannusten hallintaan, erilaisiin valmistusprosesseihin ja raaka-aineiden tuntemukseen.

Tavoitteena laadukkaan asiakaskokemuksen varmistaminen

Kaikki toimemme tähtäävät siihen, että yrityksenne tuottama asiakaskokemus paranee ja loppukäyttäjä poistuu paikalta tyytyväisenä palatakseen myöhemmin uudestaan. Kun asiakkaat ovat tyytyväisiä, luo se lisää kassavirtaa yritykselle suosittelujen ja uudelleen käyntien muodossa. Välitämme aidosti asiakkaistamme ja heidän onnistumisensa tuntuu myös omalta onnistumiseltamme.

Sujuvuutta, inspiraatiota ja herkullisia makuja

Tyytyväiset asiakkaat mahdollistuvat tyytyväisten ja innostuneiden tekijöiden kautta. Art Food Heavenin päämääränä on mahdollistaa asiakkaidensa keittiöihin sujuvampi ja laadukkaampi toiminta. Samalla Art Food Heavenin tuotteet tarjoavat mahdollisuuden aitojen ja herkullisten makujen käyttämiseen uusilla inspiroivilla tavoilla niin itsenäisinä tuotteina kuin osana ruoka-annosta.