Art Food Heaven on syntynyt intohimosta ruokaelämyksiin ja halusta tarjota niitä myös muille. Pohjana on monipuolinen kokemus huippukeittiöistä eri puolilta maailmaa, ymmärrys liiketoiminnasta ja luova ote uusien makujen kehittämiseen.

Art Food Heaven – sujuvuutta, inspiraatiota ja herkullisia makuja

Art Food Heaven tuo vahvan keittiöalan osaamisen HORECA-sektorin hyödyksi valmistamalla ja yhteiskehittämällä asiakkaidensa kanssa pikkeliliemiä, artesaanijäätelöitä ja jälkiruokalisäkkeitä alan trendejä seuraten.

Art Food Heaven on syntynyt rakkaudesta ruokaelämyksiin ja halusta tarjota niitä myös muille. Pohjana on monipuolinen kokemus huippukeittiöistä eri puolilta maailmaa, ymmärrys liiketoiminnasta ja luova ote uusien makujen kehittämiseen.

Art Food Heavenin päämääränä on mahdollistaa asiakkailleen sujuvampi ja laadukkaampi toiminta. Samalla Art Food Heavenin tuotteet tarjoavat mahdollisuuden aitojen ja herkullisten makujen käyttämiseen uusilla inspiroivilla tavoilla niin itsenäisinä tuotteina kuin osana ruoka-annosta.

Art Food Heavenin tiimin monipuolinen kokemus ravintola-alalta mahdollistaa sen, että asioita osataan katsoa keittiön ja koko ravintolaliiketoiminnan kautta. Tällä tavoin syntyy herkullisia, inspiroivia ja tuloksellisia makuja.

Art Food Heavenin Lasse Koistinen ja Jari Kovanen, ovat pitkän linjan tunnettuja ammattilaisia. Aito auttamisen ilo ja intohimo ruokaa kohtaan on ollut alusta saakka heidän yhteisen työnsä lähtökohtana.

Art Food Heavenin voimavara on sen ruokaan intohimoisesti suhtautuva tiimi. Mahtava porukka takaa hyvän fiiliksen ja hyvällä fiiliksellä saadaan erinomaisia ideoita. Tuotekehitysprosessi etenee rytmikkäästi ja korkealaatuinen, viimeistelty tuote saa hymyn huulille.

-

Esittelyssä Lasse ja Jari:

Lasse Koistinen

Toinen Art Food Heavenin kantavista voimista on Lasse Koistinen. Lasse on valloittanut Suomea Helsingistä Lappiin saakka. Hän on toiminut Palace Kämp -ravintoloissa eri rooleissa, niin kokkina kuin keittiömestarinakin. Toimiessaan Levin Hullu Poron keittiömestarina Lasse vastasi useamman à la carte -ravintolan toiminnasta monen vuoden ajan.

Lassen kilpailutausta ravintola-alalla on erittäin maineikas. Hän on voittanut sekä Suomen että maailman nuorten kokkien tittelit vuonna 2009, kuuluisassa Chaîne des Rôtisseurs -kilpailussa. Lisäksi hän on toiminut Suomen kokkimaajoukkueen kapteenina vuonna 2012. Seuraavana vuonna Lassen nimi koristi Vuoden kokki -finalistijoukkoa.

Ennen Art Food Heaveniä Lasse toimi miltei neljä vuotta Metrotukun ravintolakaupan myyntipäällikkönä ja keittiömestarina. Työtehtävä avasi myös teollisuuden ja tukkumaailman näkökulmaa, mistä on paljon hyötyä Art Food Heavenin toiminnassa.

Jari Kovanen

Toistakymmentä vuotta tavoitteellista tekemistä on tuonut Jarin mukaan Art Food Heavenin tiimiin. Jari on työskennellyt Suomen parhaimpien ravintoloiden keittiöissä ja hakenut näkemystä myös Tukholman tähtipaikoista. Kannuksia Jari on hakenut myös Keski-Euroopasta, joten kokemusta  tuotanto- ja kehitysjohtajan tehtävään ammennettavaksi riittää.
Koulun penkkiäkin Jari on kulutanut uran varrella pitkään ja hartaasti. Tällä on merkittävä rooli Jarin laajan HoReCa-alan näkemyksen taustalla.
Jari on nähnyt urallaan ravintola-alaa sen jokaisesta näkökulmasta, tehtävästä ja roolista. Silti uuden oppiminen ja oivaltaminen on työuran ehdoton eliksiiri!
Iloinen ja analyytinen herrasmies syttyy ruoasta, ravintoloista ja niiden kehittämisestä yhä uudestaan ja uudestaan.

Toimintaedellytysten kehittäminen -hanke

Art Food Heaven on saanut yrityksen kehittämisavustusta 12.6.2021 – 31.8.2022 toteutettavalle Toimintaedellytysten kehittäminen -hankkeelle.

Hanke on mahdollistanut osaltaan yrityksen tuotanto- ja kehitystilojen sekä laitteiston viemisen sille tasolle, että kokeilut, tuotekehitys ja omana tuotantona tehtävien tuotteiden valmistus on saatu tarkoituksenmukaiselle tasolle ja riittävän skaalautuviksi.  Lisäksi hanke on mahdollistanut osaltaan eri tuotantomenetelmien / -vaihtoehtojen tarkoituksenmukaisuuden arvioinnin kunkin tuotteen / tuoteryhmän kohdalla. Hankkeen myötä yrityksen liiketoiminnalliset mahdollisuudet ovat kehittyneet ja sitä kautta yrityksen kasvu- ja työllistämismahdollisuudet ovat parantuneet.