Ainesosat: Laktoositon maito (maito, D-vitamiini) laktoositon kerma, sitruuna, keksi (Vehnäjauho, täysvehnäjauho, palmuöljy, sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, nostatusaineet (E500, E503), suola, happamuudensäätöaine (E334), melassi), sokeri, laktoositon rasvaton maitojauhe, dekstroosi, maltodextriini, suola, emulgointiaineet (E471), stabilointiaine (E407, E410, E412), sitruunakuitu.
Valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään pähkinää, mantelia, sinapinsiementä, seesaminsiementä ja soijaa.
Ingredienser: Laktosfri mjölk (mjölk, vitamin D), laktosfri grädde, vetemjöl, helt vetemjöl, palmolja, socker, glukos-fruktossirap, jäsmedel (E500, E503), salt, surhetsreglerande medel (E334), melass, citron, socker, laktosfritt skummjölkspulver, dextros, maltodextrin, salt, emulgeringsmedel (E471), stabilisator (E407, E410, E412), citronfiber.
Tillverkad i anläggningar som bearbar nötter, mandel, senapsfrö, sesamfrö och soja
Ravintosisältö/Näringsvärde | 100 g |
---|---|
Energia/Energi | 760,4 kj |
181,6 kcal | |
Rasva/Fett | 8,3 g |
josta tyydyttynyttä/varav mättät fett | 4,9 g |
Hiilihydraatit/Kolhydrater | 24,8 g |
josta sokereita/varav sockerarter | 20,9 g |
Proteiini/Protein | 3,4 g |
Suola/Salt | 0,3 g |
Säilytys/Förvaring:
-18 °C tai kylmemmässä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Gelaton optimaalinen tarjoilulämpötila on -10 °C – -14°C astetta.
-18 °C eller kallare. Djupfryst. Får inte frysas efter upptining. Den optimala serveringstemperaturen för gelato är -10 °C till -14 °C grader.
Valmistaja/Tilverkare:
Art Food Heaven Oy Saviontie 560, 41330 Vihtavuori, SUOMI-FINLAND
Tilaustiedot
Tuotenumero | Määrä | Myyntierä | EAN | EAN / myyntierä |
---|---|---|---|---|
1126 | 2,35 L | 1 kpl | 6430063251561 | |
1127 | 4,5 L | 1 kpl | 6430063251578 |