Tehokkaalla tuotekehityksellä ratkaistaan monta ongelmaa
Ratkaisemme hotelli-, ravintola- ja catering-alalla olevien yritysten arjen haasteita tuotekehitysprosessin avulla, jonka lopputuloksena on laadukas ruokatuote. Esimerkiksi tarjoiltavan tuotteen tasalaatuisuuden varmistaminen ja ajoittaiset ruuhkahuiput keittiössä on mahdollista ratkaista oikein rakennetulla, laadukkaalla tuotteella. Voimme auttaa tuotantoprosessin hiomisessa toimivaksi, jotta tuotteiden tarjoilu onnistuu kiireisenkin ravintolan keittiössä.
Tuotekehitys käynnistyy huolellisella tilanteen kartoittamisella ja ongelman määrittelemisellä. Suunnitteluprosessi voidaan toteuttaa yhteistyössä hotellin, ravintolan tai catering-yrityksen kanssa. Voimme hioa yhdessä käyttämänne reseptit toimiviksi, jolloin valmistuva tuote on aina tasalaatuinen. Vaihtoehtoisesti me voimme valmistaa teille tarvittavan tuotteen, jolloin se on keittiön kiireenkin keskellä aina yhtä maistuva kuin alkuperäisessä reseptissä.
Toisinaan toimivin ratkaisu yrityksen henkilöstöpulaan tai tuotteista johtuviin kateongelmiin voi olla tuotteen ostaminen valmiina. Jos yrityksenne painii arjen sujuvuutta tai liiketoiminnan kannattavuutta vaikeuttavan ongelman parissa, ota yhteyttä tehokkaaseen tiimiimme.
Valmistamiemme valmiiden tuotteiden ansiosta koko ravintolaketjun tarjonta pysyy aina tasalaatuisena. Pieni ruokatehtaamme valmistaa mm. Pancho Villa -ketjulle Art Gelaton tuotteita ja Pahis paprika-jalapenohilloketta yrityksen jokaiseen ravintolaan. Yhteistyön myötä ketjun keittiöstä kyseiset työvaiheet ovat tehostuneet ja tuotteet ovat tasalaatuisia ketjun jokaisessa ravintolassa. Näin ollen myös loppuasiakkaalle on mahdollista tarjota yhteneväinen kokemus.