Ainekset

Burger
 
Street Food SOFT BUN 1 kpl / hlö
Ylikypsä porsaanniskaa 120 g / burger
Gem-salaattia
Kevätsipulia
Korianteria

 

Fermentoitu valkosipulimajoneesi
Majoneesi 400 g
Fermentoitu valkosipulitahna 50 g
Sitruunamehu 20 g

 

Aasia-pikkelöidyt kaalit
Savoijinkaali 500 g
Kyssäkaali 500 g
Suippokaali 500 g
Pikkeliliemi Aasia 1 l

Valmistusohjeita

Burger
Leikkaa ylikypsästä porsaanniskasta n. 120 gramman viipaleita. Grillaa porsaanniskaviipaleet puuhiiligrillillä. Leikkaa kevätsipulit renkaiksi ja irrottele gem-salaatin lehdet. 

Fermentoitu valkosipulimajoneesi
Sekoita ainekset keskenään. Laita pursotinpussiin.

Aasia-pikkelöidyt kaalit
Leikkaa kaalit suikaleiksi ja kaada Pikkeliliemi Aasia kaalien päälle. Anna maustua vuorokausi. Tätä reseptiä kun tekee, niin sitä kannattaa heilauttaa isompi määrä kerralla.

Burgerin kasaus
Lämmitä sämpylät grillissä. Täytä sämpylät fermentoidulla valkosipulimajoneesilla, aasia pikkelöidyillä kaaleilla, porsaan niska viipaleella ja gem-salaatinlehdellä. Viimeistele annos korianterilla ja kevätsipulilla.