Ainesosat:Laktoositon maito (maito, D-vitamiini),laktoositon kerma, mansikkapyre, sokeri, laktoositon rasvaton maitojauhe, dekstroosi, maltodextriini, suola, emulgointiaineet (Rasvahappojen mono- ja diglyseridit) ,stabilointiaine (karrageeni, johanneksenleipäpuujauhe, guarkumi), sitruunakuitu. .
Valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään pähkinää, mantelia, sinapinsiementä, seesaminsiementä ja soijaa.
Ingredienser:Laktosfri mjölk (mjölk, vitamin D), laktosfri grädde,
jordgubbspure, socker, laktosfritt skummjölkspulver, dextros, maltodextrin, salt, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), stabilisator (karragenan, johannesbrödpulver, guargummi), citronfiber.
Tillverkad i anläggningar som bearbar nötter, mandel, senapsfrö, sesamfrö och soja
Ravintosisältö/Näringsvärde | 100 g |
---|---|
Energia/Energi | 951,4 kj |
227,2 kcal | |
Rasva/Fett | 8,2 g |
josta tyydyttynyttä/varav mättät fett | 4,9 g |
Hiilihydraatit/Kolhydrater | 38,8 g |
josta sokereita/varav sockerarter | 32,5 g |
Proteiini/Protein | 2,8 g |
Suola/Salt | 0,2 g |
Säilytys/Förvaring:
-18 °C tai kylmemmässä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Gelaton optimaalinen tarjoilulämpötila on -10 °C – -14°C astetta.
-18 °C eller kallare. Djupfryst. Får inte frysas efter upptining. Den optimala serveringstemperaturen för gelato är -10 °C till -14 °C grader.
Valmistaja/Tilverkare:
Art Food Heaven Oy Saviontie 560, 41330 Vihtavuori, SUOMI-FINLAND
Tilaustiedot
Tuotenumero | Määrä | Myyntierä | EAN | EAN / myyntierä |
---|---|---|---|---|
1142 | 2,35 L | 1 kpl | 6430063251967 | |
1143 | 4,5 L | 1 kpl | 6430063251974 |