Ainekset
Kanakebab ja pitaleivät |
|
Pitaleipä | 1 kpl / hlö |
Kanakebab -lastu | 100 g / hlö |
Oliiviöljy | |
Minttu | |
Punasipuli |
Pahis dressing | |
Turkkilainen jogurtti | 1 kg |
Pahis parika-jalapenohilloke | 200 g |
Valkosipulitahna | 2 rkl |
Suola ja mustapippuri |
Marinoitu punakaali | |
Punakaali | 2 kg |
Pikkeliliemi Savu | 1 l |
Marinoidut tomaatit | |
Tomaatti | 1 kg |
Oliiviöljy | 50 g |
Suola | |
Mustapippuri | |
Sokeri |
Sitruspikkelöidyt jalapenot | |
Tuore jalapeno | 2 kg |
Pikkeliliemi Sitrus | 1 l |
Valmistusohjeita
Kanakebab ja pitaleivät
Paista kanakebab pannulla. Lämmitä pitaleipä kuivalla ja kuumalla pannulla nopeasti molemmin puolin. Kokoa kaikki ainekset taskun sisään, koristele runsaalla mintulla ja punasipuli viipaleilla.
Pahis dressing
Sekoita Pahis paprika-jalapenohilloke ja muut ainekset keskenään ja mausta lopuksi suolalla.
Marinoitu punakaali
Leikkaa punakaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi. Mittaa Pikkeliemi Savu ja kaada punakaalien päälle. Anna tekeytyä seuraavaan päivään.
Marinoidut tomaatit
Lohko tomaatit. Mausta oliiviöljyllä, suolalla, sokerilla ja reilulla mustapippurilla.
Sitruspikkelöidyt jalapenot
Leikkaa jalapenot renkaiksi, kiehauta Pikkeliliemi Sitrus ja kaada se jalapenojen päälle. Anna tekeytyä seuraavaan päivään.