Ainekset

Kanakebab ja pitaleivät
 
Pitaleipä 1 kpl / hlö
Kanakebab -lastu 100 g / hlö
Oliiviöljy
Minttu
Punasipuli

 

Pahis dressing
Turkkilainen jogurtti 1 kg
Pahis parika-jalapenohilloke 200 g
Valkosipulitahna 2 rkl
Suola ja mustapippuri

 

Marinoitu punakaali
Punakaali 2 kg
Pikkeliliemi Savu 1 l

 

Marinoidut tomaatit
Tomaatti 1 kg
Oliiviöljy 50 g
Suola
Mustapippuri
Sokeri

 

Sitruspikkelöidyt jalapenot
Tuore jalapeno 2 kg
Pikkeliliemi Sitrus 1 l

Valmistusohjeita

Kanakebab ja pitaleivät
Paista kanakebab pannulla. Lämmitä pitaleipä kuivalla ja kuumalla pannulla nopeasti molemmin puolin. Kokoa kaikki ainekset taskun sisään, koristele runsaalla mintulla ja punasipuli viipaleilla.

Pahis dressing
Sekoita Pahis paprika-jalapenohilloke ja muut ainekset keskenään ja mausta lopuksi suolalla.

Marinoitu punakaali
Leikkaa punakaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi. Mittaa Pikkeliemi Savu ja kaada punakaalien päälle. Anna tekeytyä seuraavaan päivään.

Marinoidut tomaatit
Lohko tomaatit. Mausta oliiviöljyllä, suolalla, sokerilla ja reilulla mustapippurilla.

Sitruspikkelöidyt jalapenot
Leikkaa jalapenot renkaiksi, kiehauta Pikkeliliemi Sitrus ja kaada se jalapenojen päälle. Anna tekeytyä seuraavaan päivään.