Ainekset
Burger |
|
Street Food SOFT BUN | 1 kpl / hlö |
Ylikypsä porsaanniskaa | 120 g / burger |
Gem-salaattia | |
Kevätsipulia | |
Korianteria |
Fermentoitu valkosipulimajoneesi | |
Majoneesi | 400 g |
Fermentoitu valkosipulitahna | 50 g |
Sitruunamehu | 20 g |
Aasia-pikkelöidyt kaalit | |
Savoijinkaali | 500 g |
Kyssäkaali | 500 g |
Suippokaali | 500 g |
Pikkeliliemi Aasia | 1 l |
Valmistusohjeita
Burger
Leikkaa ylikypsästä porsaanniskasta n. 120 gramman viipaleita. Grillaa porsaanniskaviipaleet puuhiiligrillillä. Leikkaa kevätsipulit renkaiksi ja irrottele gem-salaatin lehdet.
Fermentoitu valkosipulimajoneesi
Sekoita ainekset keskenään. Laita pursotinpussiin.
Aasia-pikkelöidyt kaalit
Leikkaa kaalit suikaleiksi ja kaada Pikkeliliemi Aasia kaalien päälle. Anna maustua vuorokausi. Tätä reseptiä kun tekee, niin sitä kannattaa heilauttaa isompi määrä kerralla.
Burgerin kasaus
Lämmitä sämpylät grillissä. Täytä sämpylät fermentoidulla valkosipulimajoneesilla, aasia pikkelöidyillä kaaleilla, porsaan niska viipaleella ja gem-salaatinlehdellä. Viimeistele annos korianterilla ja kevätsipulilla.