Arto Hakanen
Arto Hakasen työhistoria on pitkä, sillä ravintola-ala vei hänet mukanaan jo 16-vuotiaana, reilusti yli 20 vuotta sitten. Vuosien varrella kokemusta on kertynyt aina suurtalouskokin ja ravintolapäällikön työtehtävistä eri puolille maailmaa sijoittuviin keittiömestarin pesteihin saakka.
Arton nauravan ja leppoisan olemuksen sisällä ei arvaisi piilevän piinkova kilpailija. Kokkien SM-kisoissa sijoituksia miehelle on kertynyt monta kärkisijoitusta: toinen, kolmas ja neljäs.
Ruoanlaittoon Arto on ammentanut vaikutteita ympäri maailman. Matkojen määränpäänä ovat olleet niin kokkipesti Norjassa kuin tutkimusretkikunta FinnARP2003:n keittiömestarin paikka Etelämantereella. Kansainvälisiä ruokaelämyksiä on kartoitettu keittiömestarin työtehtävissä Etelä-Afrikassa, ja mielenkiintoinen työtarjous vei miehen Singaporeen kuuluisan viiden tähden hotellin keittiömestariksi.
Viimein maailmanmatkaaja kotiutui Jyväskylään ja perusti vuonna 2015 Art Catering Oy:n, joka yhdistää ruoan ja taiteen aidolla intohimolla.