Art Food Heaven on syntynyt kahden ravintola-alan ammattilaisen intohimosta ruokaelämyksiin ja halusta tarjota niitä myös muille. Pohjana on monipuolinen kokemus huippukeittiöistä eri puolilta maailmaa, ymmärrys liiketoiminnasta ja luova ote uusien makujen kehittämisessä.

Art Food Heaven – odotukset ylittäviä elämyksiä

Art Food Heaven tarjoaa hotelli-, ravintola- ja catering-yrityksille auttavat kätensä, olipa kyse uuden ruokatuotteen kehittämisestä, ketjun ruokatuotteiden laadun yhtenäistämisestä tai menun viimeistelystä. Tavoitteena on tehdä asiakkaidemme liiketoiminnasta entistä sujuvampaa ja heidän tarjoamistaan asiakaskokemuksista ja elämyksistä odotukset ylittäviä.

Art Food Heaven haluaa parantaa yritysten arkea ja ratkaista ongelmia sekä kompastuskiviä ruokatuotteiden laadukkaan tuotekehityksen avulla. Yrittäjien monipuolinen kokemus ravintola-alalta auttaa ongelmien paikantamisessa ja toimivien ratkaisujen laatimisessa.

Art Food Heavenin yrittäjät, Arto Hakanen ja Lasse Koistinen, ovat pitkän linjan tunnettuja ammattilaisia ravintola-skenessä. Aito auttamisen ilo ja intohimo ruokaa kohtaan sai heidät perustamaan yhteisen yrityksen.

Koko Suomen pieni ruokatehdas

Vaikka idea food factory -tuotteiden tuottamisesta oli kypsynyt mielessä jo kauan, yritys näki viimein päivänvalon 2019. Art Food Heaven toimii koko Suomen alueella suunnitellen premium-ruokatuotteita erilaisten yritysten tarpeisiin.

Nopeus ja ketteryys erottavat Art Food Heavenin muista elintarvikkeiden tuotekehitykseen erikoistuneista yrityksistä. Yrittäjien työhistoriasta kumpuava näkemys elintarvikealan eri sektoreilta auttaa heitä ymmärtämään vaativia tuotekehitysprosesseja. Prosessin tarkoituksena on tarkastella yritystä kokonaisvaltaisesti ja ratkaista ongelma, ei vain tyytyä paikkaamaan vuotokohtia.

Art Food Heaven valmistaa tuotteita myös kansainvälisille markkinoille. Huipputasoisilla ja puhtailla suomalaisilla ruokatuotteilla on kovasti kysyntää eri puolilla maailmaa.

Elintarviketuotteen suunnitteluprosessi on vau-elämys!

Tärkein kulmakivi Art Food Heavenin toiminnassa on asiakaslähtöisyys. Kaikki mitä luvataan, se tehdään ja siitä syntyy molemminpuolinen luotto yrityksen ja asiakkaan välille.

Art Food Heaven valmistaa tuotteita myös kansainvälisille markkinoille. Huipputasoisilla ja puhtailla suomalaisilla ruokatuotteilla on kovasti kysyntää eri puolilla maailmaa.

Art Food Heavenin voimavara on sen ruokaan intohimoisesti suhtautuva tiimi. Mahtava porukka takaa hyvän fiiliksen ja hyvällä fiiliksellä saadaan erinomaisia ideoita. Tuotekehitysprosessi etenee rytmikkäästi ja korkealaatuinen, viimeistelty tuote pystytään kehittämään nopeallakin tahdilla.

-

Esittelyssä yrityksen perustajat:

Arto Hakanen

Arto Hakasen työhistoria on pitkä, sillä ravintola-ala vei hänet mukanaan jo 16-vuotiaana, reilusti yli 20 vuotta sitten. Vuosien varrella kokemusta on kertynyt aina suurtalouskokin ja ravintolapäällikön työtehtävistä eri puolille maailmaa sijoittuviin keittiömestarin pesteihin saakka.

Arton nauravan ja leppoisan olemuksen sisällä ei arvaisi piilevän piinkova kilpailija. Kokkien SM-kisoissa sijoituksia miehelle on kertynyt monta kärkisijoitusta: toinen, kolmas ja neljäs.

Ruoanlaittoon Arto on ammentanut vaikutteita ympäri maailman. Matkojen määränpäänä ovat olleet niin kokkipesti Norjassa kuin tutkimusretkikunta FinnARP2003:n keittiömestarin paikka Etelämantereella. Kansainvälisiä ruokaelämyksiä on kartoitettu keittiömestarin työtehtävissä Etelä-Afrikassa, ja mielenkiintoinen työtarjous vei miehen Singaporeen kuuluisan viiden tähden hotellin keittiömestariksi.

Viimein maailmanmatkaaja kotiutui Jyväskylään ja perusti vuonna 2015 Art Catering Oy:n, joka yhdistää ruoan ja taiteen aidolla intohimolla.

Lasse Koistinen

Toinen Art Food Heavenin kantavista voimista on Lasse Koistinen. Lasse on valloittanut Suomea Helsingistä Lappiin saakka. Hän on toiminut Palace Kämp -ravintoloissa eri rooleissa, niin kokkina kuin keittiömestarinakin. Toimiessaan Levin Hullu Poron keittiömestarina Lasse vastasi useamman à la carte -ravintolan toiminnasta monen vuoden ajan.

Lassen kilpailutausta ravintola-alalla on erittäin maineikas. Hän on voittanut sekä Suomen että maailman nuorten kokkien tittelit vuonna 2009, kuuluisassa Chaîne des Rôtisseurs -kilpailussa. Lisäksi hän on toiminut Suomen kokkimaajoukkueen kapteenina vuonna 2012. Seuraavana vuonna Lassen nimi koristi Vuoden kokki -finalistijoukkoa.

Ennen Art Food Heaveniä Lasse toimi miltei neljä vuotta Metrotukun ravintolakaupan myyntipäällikkönä ja keittiömestarina. Työtehtävä avasi myös teollisuuden ja tukkumaailman näkökulmaa, mistä on paljon hyötyä Art Food Heavenin toiminnassa.

Muut Art Food Heavenin työntekijät löydät täältä

Yhteystiedot

Toimintaedellytysten kehittäminen -hanke

Art Food Heaven on saanut yrityksen kehittämisavustusta 12.6.2021 – 31.8.2022 toteutettavalle Toimintaedellytysten kehittäminen -hankkeelle.

Hanke on mahdollistanut osaltaan yrityksen tuotanto- ja kehitystilojen sekä laitteiston viemisen sille tasolle, että kokeilut, tuotekehitys ja omana tuotantona tehtävien tuotteiden valmistus on saatu tarkoituksenmukaiselle tasolle ja riittävän skaalautuviksi.  Lisäksi hanke on mahdollistanut osaltaan eri tuotantomenetelmien / -vaihtoehtojen tarkoituksenmukaisuuden arvioinnin kunkin tuotteen / tuoteryhmän kohdalla. Hankkeen myötä yrityksen liiketoiminnalliset mahdollisuudet ovat kehittyneet ja sitä kautta yrityksen kasvu- ja työllistämismahdollisuudet ovat parantuneet.