Tarvitseeko yrityksesi oman erikoistuotteen, joka laadukkuudellaan tukee imagoanne? Voimme rakentaa toivomuksesi mukaisia tuotteita, jotka räätälöidään toimivaksi juuri sinun yrityksellesi. Kysymyksessä voi olla vain yksi tuote tai laajempi kokonaisuus.

Erityistilaisuutta varten valmistettu tuote

Messut, yritysten vuosipäivät, lanseeraustilaisuudet, media- tai yleisötapahtumat – tee tilaisuudestasi entistä täydellisempi kokonaisuus räätälöidyn elintarvikkeen avulla. Kuinka mieleenpainuvaa olisikaan, jos juhlatilaisuutesi kruunaisi juuri sitä varten suunniteltu ja toteutettu tuote?

Esimerkiksi Äänekoskella järjestettävät Biotalous- ja juustopäivät saivat meiltä messuille oman Äänekoski-jäätelön. Jäätelömakuna loisti teeman mukaisesti Äänekoskella valmistettava Aura Gold -juusto. Jäätelö oli ansaitusti yksi messujen kestosuosikeista ja puheenaiheista.

Laadukas premium-tasoinen erikoistuote toimii hienosti myös liikelahjana. Sellainen lahja ei jää nurkkaan pölyttymään, vaan tulee varmasti käyttöön ja ilahduttaa saajaansa.

Jos sinulla on jo olemassa idea tuotteesta, ota yhteyttä meihin. Voimme myös aloittaa yhteistyön ideoimalla tuotetta yhdessä. Soita tai laita viesti meille!

Erikoistuotteita jo monille ravintolaketjuille

Meidän ja asiakkaidemme onnistuneen yhteistyön tuloksena on syntynyt jo monia mainioita tuotteita – esimerkiksi Pancho Villalle, Hullu Porolle ja Local Bistrolle.

Katso, keiden kanssa teemme jo yhteistyötä »