Art Gelato -tuoteperheen artesaanijäätelöt ja -sorbetit kruunaavat jälkiruoan tai ravintolaillallisen. Kun haluat tarjota asiakkaillesi ainutlaatuisen makukokonaisuuden, laadukas jäätelö on siihen erinomainen piste i:n päälle.

Tuoteperheen persoonalliset jäätelömaut

Art Gelaton herkullinen jäätelöpohja on yhdistelmä kotimaista laktoositonta täysmaitoa ja kermaa.

Kermajäätelöiden ja sorbettien maut saavat innoituksensa hedelmistä, kotimaisista raikkaista marjoista sekä muista paikallisista raaka-aineista. Esimerkiksi Äänekoski-jäätelössä maistuu Valion Äänekosken tehtaalla valmistettu Aura Gold -juusto. Jäätelö kehiteltiin alun perin messutapahtumaan Biotalous- ja juustopäiville.

Hedelmien ja kotimaisten makujen lisäksi valikoimaa täydentävät eksoottiset ulkomaalaiset makuyhdistelmät. Olemme myös erikoistuneet tekemään jäätelöitä, joissa maistuvat kotimaiset ja kansainvälisesti tunnetut alkoholimerkit. Miltä kuulostaisi pallollinen Artic Blue Ginin makuista sorbettia?

Artesaanijäätelöiden tarina sai alkunsa Jyväskylästä

Jäätelöiden ja sorbettien valmistaminen sai alkunsa siitä, että halusimme tarjota ravintola- ja catering-palveluiden jälkiruokalistoihin jotain erityistä. Art Gelato -tuotteiden tarkoitus on, ruokalistan makumaailmaa mukaillen, täydentää asiakkaan ateriakokemus. Jos valikoimastamme ei löydy juuri oikeaa vaihtoehtoa yrityksellenne, voimme kehittää teille oman nimikkojäätelön täydentämään ruokalistanne makumaailmaa ja varmistamaan mieleenpainuvan ravintolaelämyksen asiakkaillenne.

Jäätelöyrityksen makusinfonioita luovat keittiömestarit Arto Hakanen ja Lasse Koistinen. Art Gelato perustettiin vuonna 2015 ja kaikki tuotteet valmistetaan edelleen käsityönä Jyväskylässä.

Art Gelato -jäätelö tunnetaan jo ympäri Suomen

Art Gelaton tuoteperheeseen kuuluvia jäätelöitä ja sorbetteja on mahdollista maistaa Pancho Villa -ravintoloissa eri puolilla Suomea. Ne löytyvät myös monen ravintolan jälkiruokalistalta ympäri Suomea.

Jos haluat tietää lisää, voit myös olla suoraan yhteydessä myyntiimme.

Art-Gelato-1-jaatelo-sorbetti-valikoima-2023

pdf (229,40 kt)