Tuoteperheen persoonalliset jäätelömaut
Art Gelaton herkullinen jäätelöpohja on yhdistelmä kotimaista laktoositonta täysmaitoa ja kermaa.
Kermajäätelöiden ja sorbettien maut saavat innoituksensa hedelmistä, kotimaisista raikkaista marjoista sekä muista paikallisista raaka-aineista. Esimerkiksi Äänekoski-jäätelössä maistuu Valion Äänekosken tehtaalla valmistettu Aura Gold -juusto. Jäätelö kehiteltiin alun perin messutapahtumaan Biotalous- ja juustopäiville.
Hedelmien ja kotimaisten makujen lisäksi valikoimaa täydentävät eksoottiset ulkomaalaiset makuyhdistelmät. Olemme myös erikoistuneet tekemään jäätelöitä, joissa maistuvat kotimaiset ja kansainvälisesti tunnetut alkoholimerkit. Miltä kuulostaisi pallollinen Artic Blue Ginin makuista sorbettia?