Onko yrityksellänne toimiva tuote, jonka ympärille haluatte lähteä rakentamaan tuoteimperiumia? Loistavien tuotteiden jatkojalostaminen on erikoisalaamme. Voimme kehittää vaikkapa juomasta samaan tuoteperheeseen kuuluvan jäätelön, jälkiruuan tai kastikkeen – tai kansainvälisille markkinoille uusia innovatiivisia tuotteita huipputuotteestanne. Lisäksi voimme kehittää täysin toisen alan yrityksille heidän brändejään tukevia ruokatuotteita.

Elintarvikebrändi on tuoteperheen sielu

Kun laadukkaan elintarviketuotteen ympärille rakennetaan tuoteperhe, sen tunnettavuus ja vetovoima kasvavat entisestään. Alkuperäinen tuote nousee jalustalle, kun sitä tuetaan samaan makumaailmaan perustuvilla rinnakkaistuotteilla.

Tuotekehitystä varten tarvitaan vain laadukas ja toimiva tuote, ja me voimme rakentaa vahvan tuotebrändin ympärille sitä tukevaa tuoteperhettä. Tunnettavuuden ja näkyvyyden kasvattaminen on mahdollista toteuttaa onnistuneella uusien tuotteiden lanseeraamisella. Näin myös alkuperäinen brändi saa uutta nostetta myyntiinsä: uudet tuotteet tukevat olemassa olevaa brändiä ja tukevat sen menestystä.

Brändin vahvistaminen laadukkailla tuotteilla

Teemme brändiyhteistyötä erilaisten yritysten kanssa, jotka kaipaavat asiantuntevaa apua tuotekehitykseensä. Olemme mielellämme mukana laadukkaiden brändien vahvistamisessa.

Tuotteemme tukevat brändimielikuvaa ja jättävät brändistä vahvasti elämyksellisen jäljen. Omasta näkökulmastamme tällainen kehitystyö ei tunne rajoja. Yksi esimerkki on Arctic Blue Gin -brändin kanssa vahvassa yhteistyössä kehitetty Arctic Blue Gin -sorbetti.

Kontiomehun alkoholiton kuohujuoma Lehtikuohu sai myös avullamme tuoteperheeseensä uudet tuotteet glögistä, siirapista ja jäätelöstä. Tuotteiden makumaailma mukailee Lehtikuohujuomasta tunnettua mustaherukan makua ja sitrusmaisia vivahteita. Yhdessä lähdemme viemään tuotteita myös Saksan joulumarkkinoille.

Miten voisimme auttaa sinun yritystäsi? Ota yhteyttä tehokkaaseen kehitystiimiimme.